Szelektív hulladékgyűjtés

2021. január 1. napi hatállyal módosításra került a Hulladékgazdálkodási Közszolgáltatási Szerződés.

A sárga színű BMH Nonprofit Kft. felirattal ellátott szelektív hulladékgyűjtő zsák megszűnik, azok pótlására nem fog sor kerülni a gyűjtési napok alkalmával. Amennyiben nem rendelkezik szelektív hulladékgyűjtő edényzettel, vagy az edényzet kevésnek bizonyul, abban az esetben a gyűjtési napokon bármilyen átlátszó zsákban kihelyezhető a szelektíven gyűjtött csomagolási –fém, papír, műanyag— hulladék az edényzet mellé.

A szelektív hulladékgyűjtés igénybevételére továbbra is kizárólag azon ingatlanhasználók jogosultak, akik a hulladékgazdálkodási közszolgáltatást igénybe veszik, illetve a közszolgáltató az ingatlant és az ingatlanhasználót egyaránt nyilvántartja.

A szelektív hulladékgyűjtő edényben gyűjthetőek a papír-, műanyag-, fémhulladékok és italos kartondobozok. 

Ügyeljenek arra, hogy az edénybe és az átlátszó zsákba kizárólag a felsorolt hulladékok kerüljenek! Amennyiben munkatársaink nem odavaló anyagot találnak, a hulladékot nem szállítják el.

A szelektív hulladékot a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezze ki ingatlanja elé.

A szelektív hulladék gyűjtése 2 heti rendszerességgel történik.

A szelektív hulladékgyűjtő zsák/edényzet elszállításának az Ön ingatlanára vonatkozó pontos időpontjáról a település nevére kattintva megjelenő aktuális hulladéknaptárból tájékozódhat.

szelektiv