2021. november 3-tól bevezetésre kerülő óvintézkedések

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a BMH Nonprofit Kft. személyes ügyfélszolgálati irodáiban a 2021. november 3-tól óvintézkedések kerülnek bevezetésre.

Kérjük az ingatlanhasználókat, hogy személyes ügyintézés  során ügyfeleink és kollégáink egészségének és biztonságának megóvása céljából az alábbi óvintézkedéseknek megfelelően szíveskedjenek eljárni:

  • Az ügyfélszolgálat személyes igénybevétele során az ingatlanhasználó számára javasolt a szájat és az orrot eltakaró védőmaszkot viselni és köteles a kihelyezett fertőtlenítőt használni.
  • Ügyfélszolgálati helyiségeinkben a járványügyi ajánlásokat figyelembe véve, egyszerre csak meghatározott számú ügyfél ügyintézését tudjuk biztosítani.
  • Kérjük ügyintézéshez kísérő nélkül megjelenni szíveskedjenek, mivel kollégáink fogyasztási helyhez kötötten 1 főt fogadnak ügyfélszolgálati helyiségeinkben.
  • Az ügyintézés során az 1,5 méteres védőtávolságot szükséges betartani.

Kérjük, hogy az ügyintézések során lehetőség szerint az elektronikus, papír alapú, illetve a telefonos kapcsolattartást előnybe részesíteni szíveskedjenek.

Ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársainkon kívül átmenetileg maximum 1, illetve 2 fő tartózkodhat az alábbiak szerint:

Encs: 1 fő

Sajószentpéter: 1 fő

Kazincbarcika: 2 fő

Sátoraljaújhely: 1 fő

Mezőkövesd: 1 fő

Szerencs: 1 fő

Miskolc: 2 fő

Tiszaújváros: 1 fő

Ózd: 1 fő