2021.04.12-től újra nyitnak a hulladékudvarok

Tisztelt Ügyfeleink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a szolgáltatási területen található hulladékudvarok 2021.04.12-től a megszokott nyitvatartási rend szerint újra nyitva tartanak. (A hulladékudvarok nyitvatartási rendje ide kattintva érhető el.) 

Kérjük, hogy a hulladék beszállítása során Önök és kollégáink egészségének és biztonságának megóvása céljából az alábbi óvintézkedéseknek megfelelően szíveskedjenek eljárni: 

  • A hulladékudvar szolgáltatásainak igénybevétele során az ingatlanhasználó köteles a szájat és az orrot eltakaró védőmaszkot viselni. Amennyiben valamely ingatlanhasználó ennek nem tesz eleget, a hulladékudvar kezelője jogosult a hulladék átvételét megtagadni. 
  • A beszállított hulladék pakolásáról és annak a hulladékudvarban történő elhelyezéséről minden ingatlanhasználónak magának kell gondoskodnia. Ehhez határozatlan ideig a hulladékudvar kezelője segítséget nem tud biztosítani, ezért az ingatlanhasználók számára javasoljuk, hogy segítőt hozzanak magukkal. 
  • Valamennyi szükséges adat felvételére a személyes okmányok felmutatásával és adataik bediktálásával kerül sor. Kérjük továbbá, hogy az adatok rögzítése során az irodába történő belépést mellőzzék. 
  • Az ügyintézés során az 1,5 méteres védőtávolságot szükséges betartani. Amennyiben az 1,5 méteres távolság nem tartható, a hulladékudvar kezelője jogosult ideiglenesen a hulladékudvar kapuját bezárni, az ingatlanhasználóknak sorra kerülésükig a kapun kívül kell várakozniuk. 

Kérjük Önöket, hogy a továbbiakban a fenti intézkedéseknek megfelelően szíveskedjenek eljárni. Az esetlegesen felmerülő kellemetlenségekért szíves elnézésüket kérjük.