2020. július 14-től újra nyitva tartanak az ügyfélszolgálati irodák

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2020. július 7-én fellépett technikai probléma elhárítása megtörtént, ezért ügyfélszolgálati irodáinkban 2020. július 14-től ismételten biztosítjuk a személyes ügyintézés lehetőségét. A mezőkövesdi ügyfélszolgálati irodánk azonban továbbra is zárva tart.

A járványügyi készültségi időszak alatt, ügyfeleink és dolgozóink egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgálatokra való belépés során kötelező a szájat és az orrot eltakaró eszköz (maszk, sál, kendő) viselése.

Ügyfélszolgálati irodáinkban munkatársainkon kívül átmenetileg maximum 1, illetve 2 fő tartózkodhat az alábbiak szerint:

Encs: 1 főSajószentpéter: 2 fő
Kazincbarcika: 2 főSárospatak: 1 fő
Miskolc: 2 főSátoraljaújhely: 1 fő
Ózd: 1 főSzerencs: 1 fő
Tiszaújváros: 1 fő

A természetes személy ingatlanhasználóknak a gyűjtőzsákok átvételéhez július 1-jétől nem szükséges időpontot kérniük e-mailen keresztül, az ingyenesen biztosított szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok előzetes bejelentkezés nélkül is igényelhetők.

Ügyfélszolgálati irodáinkban az alábbi hulladékgazdálkodási közszolgáltatással kapcsolatos ügyeket intézhetik: bejelentés; változás bejelentés; szerződéskötés; szerződésmódosítás; általános információk: gyűjtési napok, lomtalanítás, hulladékudvar igénybevétel; üveg-, zöld- és szelektív hulladékgyűjtő zsák igénylés.

Együttműködésüket köszönjük!