Márciusban indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. 2019. március 4-től indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést.

A zöldhulladékot a BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú ingyenesen biztosított zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

Az első gyűjtéshez szükséges zsákokat a megszokott módon a postaládákba helyezik el a BMH Nonprofit Kft. munkatársai. További zsákok szintén ingyenes kérhetők a gyűjtést végző gépjármű személyzetétől, valamint a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett.

A BMH Nonprofit Kft. munkatársai a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a tavalyi évhez hasonlóan, a zöldhulladék elszállítása kéthetente történik. Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a www.bmhnonprofit.hu oldalon a saját településüket kiválasztva a 2019. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

BMH Nonprofit Kft.