Márciusban indul a házhoz menő zöldhulladék gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. 2018. március 5-től indítja a házhoz menő zöldhulladék gyűjtését.

A zöldhulladékot kizárólag a BMH Nonprofit Kft. logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú zsákokban szállítjuk el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak zöldhulladék gyűjtésére.

A ZÖLDHULLADÉK feliratú gyűjtőzsák térítésmentesen áll a lakosság részére, melyeket az első gyűjtést megelőzően a postaládákba helyeznek el munkatársaink.

További zsákok a hulladékudvarokban, valamint a BMH Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatain is elérhetőek  szintén térítésmentesen.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak kötegelve, legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva helyezhetők el a zsákok mellett.

A BMH Nonprofit Kft. munkatársai a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, ügyeljenek arra, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól a kezdőoldalon saját településüket kiválasztva a 2018. évi  hulladéknaptárból tájékozódhatnak.