Zöldhulladék gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. a zöldhulladékot kizárólag az erre a célra rendszeresített, zöld színű ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú, biológiailag lebomló zsákokban szállítja el.

A zsákokba helyezhetőek a falevelek, ágnyesedék, vágott fű, gyomok, stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak max. 2 cm átmérőig, 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetőek el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Ügyeljenek arra, hogy a zsákba kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, a zsákot nem szállítják el.

A megtelt zsákokat a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezze ki ingatlanja elé. A továbbiakban a gyűjtőjáraton dolgozó munkatársunk annyi zsákot dob a postaládájába, amennyi teli zsákot Ön előzetesen kihelyezett.

A zöldhulladék gyűjtése 2 heti rendszerességgel történik.

 A zöldhulladék gyűjtőzsák/edényzet elszállításának az Ön ingatlanára vonatkozó pontos időpontjáról az településnevére kattintva megjelenő aktuális hulladéknaptárból tájékozódhat.