Zöldhulladék gyűjtés

A BMH Nonprofit Kft. a zöldhulladékot kizárólag a cég logójával ellátott ZÖLDHULLADÉK GYŰJTŐZSÁK feliratú zsákokban szállítja el, illetve azokon a településeken, ahol korábban volt erre a célra rendszeresített gyűjtőedény, úgy természetesen a továbbiakban ezen edények is rendelkezésre állnak a zöldhulladék gyűjtés céljára.

A gyűjtőedénnyel nem rendelkező ingatlanhasználók számára a zöldhulladék gyűjtő zsákok pótlása háztartási mennyiségben történik.

A zöldhulladék gyűjtését 2 hetente végezzük.

A zsákokba, illetve gyűjtőedénybe helyezhető falevél, ágnyesedék, vágott fű, gyom stb. A közterületet nem szennyező módon a nagyobb méretű faágak legfeljebb 2 cm átmérőig és 1 méter hosszúságúra darabolva, kötegelve helyezhetők el a zsákok mellett. Munkatársaink a nem kötegelt ágakat nem szállítják el!

Kérjük, hogy a zsákokba és gyűjtőedényekbe kizárólag zöldhulladék kerüljön! Amennyiben munkatársaink a zöldhulladékos zsákokban és edényekben háztartási vagy egyéb nem odavaló anyagot találnak, akkor azokat nem szállítják el.

Kérjük, hogy a megtelt zsákokat és edényeket a gyűjtési időpontoknak megfelelően reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

A zöldhulladék elszállításának időpontjairól honlapunk főoldalán a saját településüket kiválasztva a 2020. évi hulladéknaptárból tájékozódhatnak.

Hogyan komposztáljunk! (Kérem kattintson a linkre)